Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny świat fantazji, cóż za oryginalność.

Póki co widzę, to kolejny HARD...

Nie wiem po cholere robicie jak i tak się nie przebijecie, lepiej zróbcie z tego dobry Medium z odrobiną harda

Opublikowano

Kolejny świat fantazji, cóż za oryginalność.

Póki co widzę, to kolejny HARD...

Nie wiem po cholere robicie jak i tak się nie przebijecie, lepiej zróbcie z tego dobry Medium z odrobiną harda

Harnaś błagam Cię nie denerwuj mnie. To jest tylko drobny napis, który ma nakreślić jakaś fabułę oraz klimat serwera.

Pewnie że to kolejny Hard, bo jak ktoś coś wbije sobie do głowy to tak już zostanie, mianowicie narzekanie na każdy kolejny serwer Hard. Poza tym po 1 filmie zapewne jesteś w stanie stwierdzić co zrobiliśmy na serwerze i jak on wygląda. Co do kwesti przebicia mamy dużą reklamę na YT + prezentacja MPC.

Opublikowano

Harnaś błagam Cię nie denerwuj mnie. To jest tylko drobny napis, który ma nakreślić jakaś fabułę oraz klimat serwera.

Pewnie że to kolejny Hard, bo jak ktoś coś wbije sobie do głowy to tak już zostanie, mianowicie narzekanie na każdy kolejny serwer Hard. Poza tym po 1 filmie zapewne jesteś w stanie stwierdzić co zrobiliśmy na serwerze i jak on wygląda. Co do kwesti przebicia mamy dużą reklamę na YT + prezentacja MPC.

Nie chodzi mi o to, co zrobiliście czy co zrobicie. Wiem jedno, kolejny monotonny Hard, bo nie wymyslicie nic ciekawego tylko wzorujecie się na innych serwerach.

Można to wywnioskować po zdobywaniu umiejętności, max lvlu i statach, dodatkowo te zmianki...

Zróbcie coś oryginalnego, to zagram, na tą chwile... serwer każdy jak inny.

Chill

Opublikowano

Nie chodzi mi o to, co zrobiliście czy co zrobicie. Wiem jedno, kolejny monotonny Hard, bo nie wymyslicie nic ciekawego tylko wzorujecie się na innych serwerach.

Można to wywnioskować po zdobywaniu umiejętności, max lvlu i statach, dodatkowo te zmianki...

Zróbcie coś oryginalnego, to zagram, na tą chwile... serwer każdy jak inny.

Chill

Ja na Twoim miejscu bym im gratulował odwagi bo stawiają serwer na source a jak wiadomo GF już 2 privy zamknął.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu bym im gratulował odwagi bo stawiają serwer na source a jak wiadomo GF już 2 privy zamknął.

No wiesz, może to jacyś profesjonaliści są w teamie, którzy łatają dziury i usuwaja robaki. Jak to już ktoś stwierdził u nas na forum, że na wszystko znajdzie sie fix.

Pozostaje życzyć szcześcia w sumie.

Opublikowano

Może i serwer byłby spoko , ale drazni mnie jedna rzecz , mianowicie : Zdobędę parę subow na yt , zrobię serwer , będę bananem. Kiedyś jak się grało w metina to każdy miał w dupie yt . Wstawiali prezentacje ma mpc i grało 1k os. A teraz by zrobić serwer to albo musisz zrobić reklamę albo sam nazbierać subow.

Opublikowano

Może i serwer byłby spoko , ale drazni mnie jedna rzecz , mianowicie : Zdobędę parę subow na yt , zrobię serwer , będę bananem. Kiedyś jak się grało w metina to każdy miał w dupie yt . Wstawiali prezentacje ma mpc i grało 1k os. A teraz by zrobić serwer to albo musisz zrobić reklamę albo sam nazbierać subow.

Szkoda że nagrywam od 2012r. Poza tym nie zawsze jest taki schemat jaki podałeś.

Opublikowano

Jakie privy GF zamknął? Pierwsze słysze :v

Co do serwera - radziłbym Wam wprowadzić kilka WŁASNYCH rzeczy, gdyż kopiowanie pomysłów innych nie zawsze kończy się dobrze :) 

Opublikowano

Takie pytanie, czy te pliki są robione od zera? Czy to pliki Restii, bądź Balantii? Czy mix, balantia&restia na nowym silniku?

Mimo to, życzę powodzenia i samych sukcesów Autorze tematu.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Takie pytanie, czy te pliki są robione od zera? Czy to pliki Restii, bądź Balantii? Czy mix, balantia&restia na nowym silniku?

Mimo to, życzę powodzenia i samych sukcesów Autorze tematu.

Pliki są robione od 0 jak już u góry wspominali na game 40k, czyli najnowszym z PL'a. Nie braliśmy plików od żadnego serwera.

Dzięki bardzo ;).

Opublikowano

fajnie się zapowiada :D połączenie Balmora+Balantia może to być dobry projekt :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

fajnie się zapowiada :D połączenie Balmora+Balantia może to być dobry projekt :)

No liczę na Was ( graczy ), że docenicie Nasz projekt.

Super leci łapka + subek :)

Dzięki ;)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...